Velkommen

Vi synes ikke kaffe, bare er kaffe. Kaffe er også kultur. Det være sig, den måde du bruger kaffe, og det vi kan kalde kaffens “ophav”

Coffee Culture tilbyder kaffe og udstyr til brygning. Vi vil også give baggrund for kaffen og de mennesker som har frembragt den. Coffee Culture har en social profil, idet vi støtter den humanitære forening; Coffeebank Relief Denmark med det overskud der genereres.

Vi tager afsæt i der hvor kaffen kommer fra. Der er mennesker hvis tilværelse afhænger af, at de kan sælge dette, -et nøje udvalgt og forædlet landbrugsprodukt. Vi vil kaste lys over tilblivelsen af kaffen, og disse menneskers indsats og vilkår.

Vi synes også at det er spændende at “skabe” kaffen. Det vi gør i den forbindelse, og det som det afstedkommer. Dette handler om hvordan vi laver en kop kaffe, og hvordan kaffe bliver en social begivenhed.

Ud over denne velkomst, så også tak fordi vi må tage dig med ind i kaffens univers og kultur.

Roskilde, den 23. april 2018
Bjarne Melander

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *