Slow Coffee Style

Den bedste bryg metode afhænger af hvor mange kopper du skal brygge.

Vi er glade for den simple brygge måde, …direkte i koppen. Med denne lille tragt fra Kinto (Kinto 2 cup) kan du nemt brygge 1 eller 2 kopper kaffe. Vælger du også et Kinto filter, så får du en passende “Slow Coffee Style”. Ved almindelige filtre, nøjes du i stedet med lidt vand af gangen.

Et godt sted at handle Kinto er www.moodings.com. Tragten koster kr. 60,-, kaffefiltre kr. 49,- for 60 stk. Forsendelse er gratis.

Kinto laver også mere eksklusive tragte af porcelæn. De er rigtig fine. Ulempen ved porcelæn er dog, at du ikke kan se hvor meget vand du skal hælde i. Ved gennemsigtig plastic, har du kontrol over brygnigen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *