Kværne

Kværnen er det vigtigste udstyr for en god kaffebrygning. Den optimale brygning er på frisk kværnet kaffe.
Ilten nedbryder de sarte kaffe-olier meget hurtigt. Derfor, hvis du kværner mere end du bruger, så er det en god ide, at presse al luft ud af den kværnede kaffe. Fyldte kaffeposer trykkes så meget sammen som muligt, og forsegles.

Formalingsgraden er også meget vigtig. Du har brug for den fineste formaling til espresso maskine, og en lidt grovere til filter. Formalingsgraden bestemmer gennemløbstiden, og er afgørende for den gode kaffe.
Før du køber kaffekværn, skal du afstemme dit behov.

Er det til den private husholdning, er et godt bud Rancilio Rocky:

Vi har sat Rancilio Rocky på tilbud, til kr. 2.000,-.

Skal det være lidt automatiseret, er Mahlkoenig Vario et godt bud:


…vi formidler udstyr til kaffe
BjarneMelander / 21976083
Himmelev Sognevej 51
4000 Roskilde

Overskud fra COFFEE CULTURE
går til den humanitære forening;
Coffeebank Relief Denmark,
som arbejder for udvikling i den
tredje verden