UDSTYR

Vi indrømmer det, vi er kræsne når det kommer til kaffe.

Forudsætningen er, at bønnerne er i orden. Det indestår vi for med vores Murra Nicaragua.

Så gælder det brygningen. Det absolut vigtigste (ud over passende varmt vand) er hvordan kaffen er kværnet, -og hvornår den er kværnet.

Kaffens olier nedbrydes ved kontakt til ilt. Kaffen mister styrke, og den bliver “harsk/bitter”. Anvend derfor så friskkværnede bønner som muligt, -allerhelst kværnet lige før brygningen. Gå dernæst efter en kværn, som på mest skånsomme vis, maler kaffen til den passende partikelstørrelse. Det er kværnen du skal prioritere først i brygnings-kæden.

Vi har to forslag til privat brug.

Rancilio Rocky                                              Mahlkoenig Vario

 


…vi formidler udstyr til kaffe
BjarneMelander / 21976083
Himmelev Sognevej 51
4000 Roskilde

Overskud fra COFFEE CULTURE
går til den humanitære forening;
Coffeebank Relief Denmark,
som arbejder for udvikling i den
tredje verden